Hogedruk reiniging

Wij hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van hogedruk- en stoomreiniging en werken alleen met de modernste machines en nieuwste technieken.

Toepassingen:

  • Het met hogedruk en/of stoom reinigen van vloeren.
  • Het met hogedruk en/of stoom schoonspuiten van alles soorten bestratingen
  • Het met hogedruk en/of stoom afspuiten van gevels.
  • Het met hogedruk en/of stoom schoonspuiten van (industriĆ«le) machines.
  • Graffiti verwijderen.

Glasbewassing (zowel binnen als buiten)

RDJ Cleaning verzorgt niet alleen traditionele glasbewassing, maar ook telescopische glasbewassing middels osmosereiniging. Deze laatste techniek is het reinigen van glas middels een steelsysteem. Dit systeem pompt water omhoog door een uitschuifbare steel tot maximaal 25 meter. Ook kunnen wij onze eigen hoogwerkers inzetten bij glasbewassing op grote hoogtes.

Telescopische glasbewassing zorgt ervoor dat ramen fris worden gemaakt op hoogtes die anders niet bereikbaar zijn. Onbereikbare ramen worden weer bereikbaar gemaakt.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor dakgootreiniging en direct verwante werkzaamheden.


Dak en gevelreiniging

Met name luchtvervuiling tast de gevels van onze huidige gebouwen en woningen aan. Helaas, want een vervuilde gevel geeft een slordige eerste indruk. De specialisten van RDJ cleaning weten vervuilde gevels op professioneel niveau te reinigen met warmwatertechniek en hogedruk. Ter bescherming kan de gevel aansluitend geĆÆmpregneerd worden. 10 Jaar garantie.